Ofte stillede spørgsmål

Taler de engelsk på Hospitalet?

Ja, der er altid minimum én på Hospitalet der taler engelsk, men ikke dem alle sammen. Du kan altid komme i kontakt med mig på enten telefon, sms eller WhatsApp.

Flybillet - betaling?

Flybillet t/r Istanbul bestiller du, og køber selv, efter nærmere aftale med os. Du kan bruge 2 flyselskaber

1. Tyrkish Airline (national)

2. Pegasus (lavpris selskab)

Ingen forudbetaling.

Betaling sker, når du ankommer til klinikken. Er det FUE - PRP skal du betale er 2.000 Euro. Er det DHI – PRP skal du betale 2.200 Euro. Spar penge ved at betale kontant. Dit Visa/Mastercard tager kommision af dit køb med kort.

Hvad er det for en klinik jeg skal ned på?

Klinikken ligger i top 10 over de bedste klinikker i Tyrkiet inden for netop hårtransplantationer de har mere end 16 års erfaring samt 21.000 operationer bag sig. At være en Top 10 ranked klinik forpligter, så garanti for resultat er en selvfølge. Klinikken bruger et hotel i Taksim bydelen, der er et af de mest eksklusive områder i Istanbul.

Klinikken er et  privat Hospital med speciale i plastic kirurgi  inden for skønheds kirurgi samt hårtransplantation - skæg - øjenbryn.

Operationen foregår på  privat Hospital/ klinik i Istanbul.

Sygdomme medicin mm?

Det er vigtigt for klinikken at vide om du tager medicin i en eller anden form.

Er der andet jeg skal være opmærksom på?

Indenfor alle typer operationer er det bedst med et immunforsvar der ikke er svækket. Du kan evt. blive tjekket hos din egen læge inden afrejse. Det anbefales også at der ikke ryges før og efter hårtransplantationen. (eget ansvar) Skal din hår transplantation blive en succes, skal blodet helt ud i de nye hårrødder. Derfor frarådes det at ryge 14 dage før og efter en operation, det gælder for næsten alle typer af operationer.

Er det smertefuldt?

Behandlingen er "smertefri" forstået på den måde at man bliver lokalbedøvet i hovedbunden. De første 2-3 prik man får med bedøvelse kan mærkes, efterfølgende mærker man intet mere. Hårtransplantationen tager ca. 6-8 timer,  man er med hele vejen.

Arbejde?

I princippet kan du gå på arbejde med det samme efter en hårtransplantation, idet du kun har været lokalbedøvet, men vi anbefaler at det ville være fornuftigt at tage det med ro de første 3-5 dage.

Hvis man har et arbejde som kræver at man bærer hovedbeklædning, er det lidt anderledes, især hvis det klemmer om hovedet, der anbefaler vi at der holdes fri de første par uger, det nye hår skal først have sat sig ordentlig fast. Har man et hårdt fysisk arbejde se venligst under sport.

Hvorfor er man væk i 4 dage?

Hospitalet vil gerne sikre sig at du er 100% i orden før du tager hjem igen, derfor er der indlagt forskellige kontroller af din hovedbund - undervisning i hårvask - samt medicin udlevering.

Er det ligegyldigt hvilke dage jeg er afsted?

Søndag er den eneste dag de ikke opererer, normalt bliver man opereret dagen efter ankomst, fordi man helst skal være udhvilet til operationen, idet det kan være en lang dag på hospitalet.

Flybillet info

Prøv så vidt mulig at booke billetten hjem fra Istanbul efter kl 12 pm. idet du skal på hospitalet og undervises i Hårvask og derefter køres du direkte til lufthavnen.

Pris

Fast pris 2.000 Euro FUE - PRP
Fast pris 2.200 Euro DHI – PRP

Du får inkluderet i prisen:

  • Privat chauffør fra lufthavn til hotel t/r
  • Privat chauffør mellem Hospital og hotel
  • 4 stjernet hotel incl. morgenmad, Istanbul centrum
  • Ingen forudbetaling. Afregning på Hospital
  • Hårtransplantation på Hospital
  • DHI - FUE - valgfri samt PRP behandling - Garanti for resultat - Top 10 ranked klinik
  • Medicin
  • Grundig instruktion i hårvask

Hotellet har Internet/Wifi, Aircondition, TV

Hvad er ikke inkluderet i prisen?

  • Rejse til Istanbul. (Flybillet t/r Istanbul)
  • Aftensmad (Der er mange restauranter i nær området samt take-away steder)

Hvor kommer håret fra?

Det er dit eget hår, der bliver flyttet fra de dele af din hovedbund, hvor håret vokser igennem hele livet, pga. af en anden DNA struktur. Det er primært fra side og nakke. Dette kaldes for Donor hår. Du kan altid få en eller to operationer mere - med minimum 1 år imellem, hvis du har nok Donor hår. Det kunne f.eks. være et ønske om mere tæthed eller hvis du har tabt mere af dit ikke tranplanterede hår.

Hvad er graft?

Det er en hårsæk, der i gennemsnit består af 2,5 hår.

Sport & Klipning!

Det frarådes at dyrke sport de første 4 uger efter operationen. Ligeledes frarådes det at blive klippet de første 4 måneder. Det er fordi hårsækkene skal have ro og fred til at sætte sig ordentligt.

Venner

Vi har flere som tager afsted sammen med en ven og får lavet hårtransplantation sammen, med stor succes, så det er også en mulighed.

Kone / Kæreste / Ven

Du er velkommen til at tage din kone eller kæreste evt. ven med, men du skal altid give os besked. Der må påberegnes ekstra udgift til hotel, hvis det skulle være tilfældet, vil beløbet være ca. 60 Euro for 3 overnatninger ekstra. (du får altid besked på forhånd, om der vil være en ekstra udgift)

Valuering

Når du har sendt billederne til os, så er det vigtigt at billederne er af helt ny dato, klare og tydelige forfra lidt oppe bagfra og begge sider. Når de bedømmer dine billeder, er der flere ting der spiller ind, blandt andet hvor meget Donor hår har du, og hvad har du brug for af graft. Billeder kan snyde, så når de kommer med et bud på et antal graft som du har brug for, kan det godt være, at du vil få flere graft end du fik i din vurdering udfra de billeder du har sendt: Et eksempel på det kan være, de lovede dig x antal graft, men nu hvor du er i stolen hos dem, kan de se at du har brug for lidt mere og derfor hvis det er muligt giver dig flere graft.

Istanbul

Istanbul er, som mange andre storbyer, en fantastisk by med en meget interessant historie bag sig. Bydelen du bor i hedder Taksim og er beliggende i Istanbul centrum. Taksim er den eksklusive bydel i Istanbul med masser af shopping muligheder, tæt på Bosborus strædet, den Store Basar samt Den Blå Moske.
Istanbul er en pulserende storby og selvom der tales meget omkring politik, er det ikke noget som påvirker den dynamik en storby af den størrelse har, folk er søde, flinke og meget hjælpsomme og alt fungerer som det skal i en moderne storby. Som andre storbyer gælder det om, som turist at styre udenom store forsamlinger som demonstrationer med mere, og man skal altid uanset hvor man er i verden passe på sig selv, et eksempel på det er taxa chaufførerne, du skal aldrig give dem en 100 seddel, de vil ombytte den med en 20. hvis de kan. Det er et lusket trick som de har gjort i mange år, det skaber en dårlig stemning, så defor husk altid at betale med små sedler og slip for irriterende situationer.

Få klarhed

Hvis du ønsker at høre hvor mange graft du kan modtage, skal du vedhæfte 5 billeder. Alle billeder bliver behandlet fortroligt. Så sørg for at man tydeligt kan se dig fra følgende vinkler: Forfra, Bagfra, Venstre, Højre og fra toppen.