Ærlige billeder - Ingen redigering - Ingen photoshop - Kunstigt lys

Sådan ser virkeligheden ud ved en hårtransplantation. Du har rigtig gode muligheder første gang, hvis ikke du venter for lang tid. Dit donor hår er afgørende for om du kan få en eller to behandlinger. Desuden er det også en væsentlig faktor for det område der skal dækkes, idet graft og område kan have stor betydning for, hvor tæt det nye hår vil blive. Normalt arbejder de med en tæthed på 75-95% og for at opnå dette, er det vigtigt at holde øje med sig selv og om man har hårtab af betydning (hårtab dagligt er normalt).

Første transplant - se de nederste billeder på siden.

Disse billeder viser, hvor flot en udtynding fra donor område kan være. Ca 4.500 graft. Man kan tydeligt se, hvor de har taget hår fra. Billederne er taget 1- 3 måneder efter min første transplant og håret er på vej. Tætheden er god ca. 85 %. og udtyndingen fra donor området perfekt! (Du bliver ikke pluk skaldet)

Anden transplant - se de øverste billeder på siden

De første billeder du ser, er fra min anden hårtransplantation idet jeg ikke overholdt de pålagte regler - jeg gik med hat og det ødelagde min nye hår linie. Derfor var jeg nødsaget til at få en transplant mere, heldigvis kunne mit donor hår bære det, jeg fik ca. 2500 graft.

Dag nr: 1

Dag nr: 4

Dag nr: 5

Dag nr: 6

Den rigtige klinik betyder alt for din succes

Det er yderst vigtigt, at du vælger den rigtige klinik første gang. En klinik som har det visuelle overblik og den ekspertise der skal til
for at udføre en hårtransplantation perfekt. Der er mange klinikker, der kan lave hårtransplantationer idag. Det er let nok - men ekspertisen,
æstetikken og erfaringen samt det visulle overblik - fra start til slut - er en meget svær opgave at løfte, for de fleste. Det er ikke nok bare at have været ansat som læge på en klinik , for derefter at starte sin egen klinik og tro at nu er man ekspert på området. Jeg siger bare - pas på derude - det kan gå helt galt og det gælder om at have tillid til den klinik der skal udføre jobbet. Hos os er din garanti og tryghed første prioritet. Vi er sammen med dig igennem hele forløbet og støtter op omkring dig før og efter operationen. Dette giver mening, hvis du er forberedt på den transformation der kommer til at ske fremadrettet det næste års tid.

Ca 1 måned efter

Ca 1 måned efter

Model billeder / Dig

Du kan aldrig sammenligne dig selv med model billeder, netop fordi det ikke er dig men en model. Du er nødt til at vurdere dig selv som person, find et gammelt billede fra et tidspunkt, hvor du havde hår på hovedet. Gå ud på badeværelse og kig dig i spejlet - på den måde kan du forestille dig selv med hår på hovedet, som du ser ud idag - det er nærmere sådan, du kommer til at se ud efter en hårtransplantation, bare lidt ældre.

 

Ca 3 Måneder

Ca 3 Måneder

Ca 3 Måneder

Ca 3 Måneder

Find din egen stil

Når først du har fået din hårtransplantation, så kan du finde din helt egen stil. Du vil opdage, at en helt ny verden åbner sig for dig. Når du først har gennemgået hele processen, så gælder det om at få øje på de muligheder, der er med til at forme din nye personlighed. Hvilket også dine omgivelser vil bemærke, idet du bliver mere glad og positiv.

Derfor bruger vi ikke før/efter billeder

De fleste vil nok mene, at en hårtransplantation er en privat sag, så derfor er der ingen model billeder hos os.

 

Private billeder

Jeg har valgt at lægge mine private før/efter billeder på websitet, fordi de er så ægte, som de kan være. De skal betragtes som en proces - hverken mere eller mindre. De viser detaljer, som er vigtige for dig, når du beslutter dig for en hårtransplantation. Netop derfor er det vigtigt for din succes, at du har en sparrings partner de første måneder, som er med dig hele vejen, både før og efter din hårtransplantation, da virkeligheden forbundet med en hårtransplantation, er både psykisk & fysisk. Processen er ca. 1 år eller lidt mere, så du kan måske forestille dig, hvad jeg har været igennem. Det skal lige siges, at jeg er yderst tilfreds med både forløbet og resultatet og det samme ønsker jeg for dig. Husk - det er præcis det samme, som du skal igennem - men jeg er der også sammen med dig og du kan altid komme i kontakt med mig.

Få klarhed

Hvis du ønsker at høre hvor mange graft du kan modtage, skal du vedhæfte 5 billeder. Alle billeder bliver behandlet fortroligt. Så sørg for at man tydeligt kan se dig fra følgende vinkler: Forfra, Bagfra, Venstre, Højre og fra toppen.

Svartid

Du vil få et svar indenfor 1-2 dage, med en vurdering på hvor mange grafts/hår de kan give dig,og en estimeret vurdering på tæthed samt slut resultat ud fra dine tilsendte billeder.