Hårtransplantation - fra start til 3 måneder

Sådan ser virkeligheden ud ved en hårtransplantation. Du har rigtig gode muligheder, hvis ikke du venter for lang tid. Dit donor hår er afgørende for om du kan få en god permanent behandling. Det er også en væsentlig faktor, for det område der skal dækkes, idet graft og område kan have stor betydning for, hvor tæt det nye hår vil blive. Normalt arbejder de med en tæthed på 75-95%. For at opnå dette er det vigtigt at holde øje med sit hår, om man har hårtab af betydning udover det normale. Send dine billeder til os online under kontakt og vi giver dig en gratis vurdering indenfor 1-2 dage.

Donor område - der hvor vi tager håret fra

Disse billeder viser, hvor flot en udtynding fra donor område kan være. Ca 4.500 graft. Man kan tydeligt se, hvor de har taget hår fra. Billederne er taget 1- 3 måneder efter min første transplant og håret er på vej. Tætheden er god ca. 85% og udtyndingen fra donor området perfekt! (Du bliver ikke pluk skaldet)

Som man kan se på billederne er både hårtransplantationen smukt udført samt donorområdet flot. Det kræver høj faglighed og ekspertise det er nemlig håndarbejde på højt plan. Og det skal lige nævnes at donor hår kan kun bruges en gang, det vokser ikke ud igen hvorfra det er taget, det vokser jo ud på det nye hårtransplantations område, så det er super vigtigt at man vælger en top professionel klinik.

Ca 1 måned efter

Ca 1 måned efter

Den rigtige klinik betyder alt for din succes

Det er yderst vigtigt, at du vælger den rigtige klinik første gang. En klinik som har det visuelle overblik og den ekspertise der skal til for at udføre en hårtransplantation perfekt. Mange klinikker laver hårtransplantationer idag. Det er let nok - men ekspertisen, æstetikken og erfaringen samt det visuelle overblik - fra start til slut - kan være rigtig svær, fordi resultaterne først ses efter ca. 1 år.

Top 10 ranked klinik i Tyrkiet - Certificeret 16 års erfaring - 21.000 operationer - Garanti

Hos os er din garanti og tryghed første prioritet. Klinikken rangerer i top 10  over de bedste klinikker i Tyrkiet , derfor er det også naturligt at der er garanti for resultat på din behandling. Vi er med dig igennem hele forløbet og støtter op omkring dig før og efter operationen. Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål vedrørende din hårtransplantation, når du er kommet hjem igen.

Ca 3 Måneder

Ca 3 Måneder

Ca 3 Måneder

Ca 3 Måneder

Model billeder - vurder dig selv

Du kan aldrig sammenligne dig selv med model billeder, netop fordi det ikke er dig men en model. Du er nødt til at vurdere dig selv som person, find et gammelt billede fra et tidspunkt, hvor du havde hår på hovedet. Gå ud på badeværelse og kig dig i spejlet - på den måde kan du forestille dig selv med hår på hovedet, som du ser ud idag - det er nærmere sådan, du kommer til at se ud efter en hårtransplantation, bare lidt ældre.

 

Følg anvisninger - for din egen skyld

Her fra min anden hårtransplantation idet jeg ikke overholdt de pålagte regler - jeg gik med hat og det ødelagde min nye hår linie. Derfor var jeg nødsaget til at få en transplant mere, heldigvis kunne mit donor hår bære det, jeg fik ca. 2500 graft.

Dag 1

Dag 4

Dag 5

Dag 6

Find din egen stil - gå ind på galleri og se eksempler

Når først du har fået din hårtransplantation, så kan du finde din helt egen stil. Du vil opdage, at en helt ny verden åbner sig for dig. Når du først har gennemgået hele processen, så gælder det om at få øje på de muligheder, der er med til at forme din nye personlighed. Hvilket også dine omgivelser vil bemærke, idet du bliver mere glad og positiv.

Sådan så jeg ud efter 12 måneder

Få klarhed

Hvis du ønsker at høre hvor mange graft du kan modtage, skal du vedhæfte 5 billeder. Alle billeder bliver behandlet fortroligt. Så sørg for at man tydeligt kan se dig fra følgende vinkler: Forfra, Bagfra, Venstre, Højre og fra toppen.

Svartid

Du vil få et svar indenfor 1-2 dage, med en vurdering på hvor mange graft/hår de kan give dig og en estimeret vurdering på tæthed samt slut resultat ud fra dine tilsendte billeder.