Ærlige billeder - Ingen redigering - Ingen photoshop - Kunstigt lys

Sådan ser virkeligheden ud ved en hårtransplantation. Du har rigtig gode muligheder, hvis ikke du venter for lang tid. Dit donor hår er afgørende for om du kan få en god permanent behandling.Det er også en væsentlig faktor for det område der skal dækkes, idet graft og område kan have stor betydning for, hvor tæt det nye hår vil blive. Normalt arbejder de med en tæthed på 75-95% og for at opnå dette, er det vigtigt at holde øje med sig selv og om man har hårtab af betydning (hårtab dagligt er normalt).Send dine billeder til os online under kontakt og vi giver dig en gratis vurdering indenfor 1-2 dage.

Første transplant.

Disse billeder viser, hvor flot en udtynding fra donor område kan være. Ca 4.500 graft. Man kan tydeligt se, hvor de har taget hår fra. Billederne er taget 1- 3 måneder efter min første transplant og håret er på vej. Tætheden er god ca. 85 %. og udtyndingen fra donor området perfekt! (Du bliver ikke pluk skaldet)

Ca 1 måned efter

Ca 1 måned efter

Den rigtige klinik betyder alt for din succes

Det er yderst vigtigt, at du vælger den rigtige klinik første gang. En klinik som har det visuelle overblik og den ekspertise der skal til
for at udføre en hårtransplantation perfekt. Der er mange klinikker, der kan lave hårtransplantationer idag. Det er let nok - men ekspertisen, æstetikken og erfaringen samt det visuelle overblik - fra start til slut - er en meget svær opgave at løfte, for mange klinikker. Jeg siger bare - pas på derude - det kan gå helt galt. Hos os er din garanti og tryghed første prioritet. Vi er med dig igennem hele forløbet og støtter op omkring dig før og efter operationen. Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål vedrørende din hårtransplantation.

 

Ca 3 Måneder

Ca 3 Måneder

Ca 3 Måneder

Ca 3 Måneder

Model billeder / Dig

Du kan aldrig sammenligne dig selv med model billeder, netop fordi det ikke er dig men en model. Du er nødt til at vurdere dig selv som person, find et gammelt billede fra et tidspunkt, hvor du havde hår på hovedet. Gå ud på badeværelse og kig dig i spejlet - på den måde kan du forestille dig selv med hår på hovedet, som du ser ud idag - det er nærmere sådan, du kommer til at se ud efter en hårtransplantation, bare lidt ældre.

 

Anden transplant .

Her fra min anden hårtransplantation idet jeg ikke overholdt de pålagte regler - jeg gik med hat og det ødelagde min nye hår linie. Derfor var jeg nødsaget til at få en transplant mere, heldigvis kunne mit donor hår bære det, jeg fik ca. 2500 graft.

Dag nr: 1

Dag nr: 4

Dag nr: 5

Dag nr: 6

Find din egen stil

Når først du har fået din hårtransplantation, så kan du finde din helt egen stil. Du vil opdage, at en helt ny verden åbner sig for dig. Når du først har gennemgået hele processen, så gælder det om at få øje på de muligheder, der er med til at forme din nye personlighed. Hvilket også dine omgivelser vil bemærke, idet du bliver mere glad og positiv.

Klik på galleri for flere før/efter billeder.

Få klarhed

Hvis du ønsker at høre hvor mange graft du kan modtage, skal du vedhæfte 5 billeder. Alle billeder bliver behandlet fortroligt. Så sørg for at man tydeligt kan se dig fra følgende vinkler: Forfra, Bagfra, Venstre, Højre og fra toppen.

Svartid

Du vil få et svar indenfor 1-2 dage, med en vurdering på hvor mange grafts/hår de kan give dig,og en estimeret vurdering på tæthed samt slut resultat ud fra dine tilsendte billeder.