Rejse samt praktiske ting

Du er væk 4 dage, 3 overnatninger. Det eneste du skal tænke på, inden du tager af sted, er at pakke en let weekendtaske og at huske dit pas/penge.

Betaling

Spar penge ved at betale kontant. Dit Visa/Mastercard tager kommision af dit køb med kort.

Praktiske ting

Vi anbefaler, at du pakker din taske med tøj, der skal ikke skal trækkes ned over hovedet. Hårbunden er meget sårbar og følsom efter operationen, så den har brug for fred og ro. Tag det fysisk med ro den første dag. Frisk luft til hovedbunden, husk en paraply til at tage den værste sol og regn eller evt. en hættetrøje med stor hætte der ikke klemmer om hovedet (du må nemlig ikke bruge hat eller caps). Når du ligger ned og hviler eller sover, skal dit hoved ligge højt og på et sammenrullet håndklæde, så du ikke ligger direkte på det område, hvor dit nye hår er transplanteret. Det er ekstremt vigtigt, idet det nye hår ikke har sat sig endnu og derfor skal beskyttes bedst muligt i de første 14 dage.

Du får inkluderet i prisen

  • Privat chauffør fra lufthavn til hotel t/r
  • Privat chauffør mellem Hospital og hotel
  • 4 stjernet hotel incl. morgenmad, Istanbul centrum
  • Ingen forudbetaling. Afregning på Hospitalet
  • Hårtransplantation på Hospital
  • DHI - FUE - valgfri samt PRP behandling
  • Medicin
  • Grundig instruktion i hårvask
  • Garanti for resultat - Top 10 ranked klinik

Hotellet har Internet/Wifi, Aircondition, TV

Hvad er ikke inkluderet i prisen?

  • Rejse til Istanbul. (Flybillet t/r Istanbul)

Få klarhed

Hvis du ønsker at høre hvor mange graft du kan modtage, skal du vedhæfte 5 billeder. Alle billeder bliver behandlet fortroligt. Så sørg for at man tydeligt kan se dig fra følgende vinkler: Forfra, Bagfra, Venstre, Højre og fra toppen.


Inden du rejser hjem igen…

Check op på Hospitalet

Dagen efter operationen bliver du hentet til Hospitalet. De fjerner dine forbindinger og din hovedbund bliver grundigt undersøgt. Du er således sikker på at alting er i orden, inden du rejser hjem. Resten af dagen er din egen og du kan sagtens gå rundt og hygge dig, men tag det roligt, ingen fysiske anstrengelser. Der er masser af gode restauranter samt shopping muligheder i området hvor du bor. Du bor centralt i Taksim bydelen og kan tage en taxa ned til Bosborus strædet og gå over på den anden side, hvor den Gamle bydel, den Blå Moske og overdækkede Bazar ligger, et ret interessant historisk område.

Hjemrejse og afgang til Danmark

Den dag du flyver hjem, skal du igen op på hospitalet, hvor de igen checker din hovedbund og samtidig underviser dig i, hvordan du vasker og tørrer dit nye hår. Det er vigtigt, at du følger anvisningerne til punkt og prikke de første 14 dage, mens hårbunden heler. Det kan betyde alt for din succes med hårtransplantationen. Det er derfor bedst, at du køber en returbillet med afgang fra Istanbul efter kl. 12 pm. På afrejse dagen checker du ud fra hotellet,og går ned og spiser morgenmad. Har de ikke allerede aftalt, hvad tid de afhenter dig, kontakter de dig via sms, WhatsApp eller mobil, hvornår de afhenter dig på hotellet. Du bliver kørt direkte til hospitalet og derfra til lufthavnen, så du ankommer i god tid.

De næste 3 måneder

Hair Consulting vil i tiden efter din operation være der for dig, hvis behovet skulle opstå. I starten kan man godt blive frustreret og have brug for at tale om sin operation og den process der følger med det er helt normalt for de fleste.